Szybka kremowa zupa szparagowa

Szybka kremowa zupa szparagowa może być właśnie tym bezglutenowym, laktoowowegetariańskim i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 184 kalorie , 7 g białka i 12 g tłuszczu . Za 2,64 dolara za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten przystawkę. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fana. Od przygotowania do podania na talerz ten przepis zajmuje około 30 minut . Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką sól, pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 60% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Kremowa zupa z białych szparagów , Kremowy dodatek do risotto ze szparagami i Zupa mojej siostry: Kremowa zupa z kalafiora i dyni w curry .
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż pory i cebulę na oleju i maśle, aż zmiękną.
Dodaj szparagi i bulion. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia, aż warzywa zmiękną.
Zdjąć z ognia. Odłożyć 1 szklankę szparagów.
W blenderze zmiksuj pozostałą mieszankę szparagów partiami do uzyskania gładkiej konsystencji; przełóż ją z powrotem do garnka. Wmieszaj śmietanę, sól i pieprz. Gotuj na małym ogniu, aż się podgrzeje.
Udekoruj odłożonymi kawałkami szparagów.