Smokin ' Sweet chicken Wings with Cherry Barbecue Glaze

Smokin ' Sweet chicken Wings with Cherry Barbecue Glaze
Przepis Smokin ' Sweet chicken Wings with Cherry Barbecue Glaze może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 40 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 40 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga przystawka dla Dzień Ojca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, konfitury wiśniowe, skrzydełka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Weź grillowane skrzydła w górę Wiele nacięć z tym balsamicznym wiśniowym szkliwem, Smokin ' Willy Barbecue Baked Beans, oraz Słodki miękki chleb wiśniowy z glazurą wiśniowo-migdałową.

Instrukcje

1
W średnim rondlu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać posiekaną słodką cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka CebulaSłodka Cebula
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj trzy czwarte mielonego habanero chile i gotuj przez 1 minutę, aż zmiękną. Zeskrobać cebulę i habanero do blendera, dodać konfitury wiśniowe i sok z limonki i puree do uzyskania gładkiej konsystencji. Ponownie polewę wiśniową wrzucić do rondla i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Wymieszać pozostałe mielone habanero chile i doprawić glazurę solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przenieść glazurę do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zapal grill lub rozgrzej brojlery i ustaw stojak 8 cali od źródła ciepła. Przyprawić skrzydełka z kurczaka solą i czarnym pieprzem i grillować na umiarkowanie dużym ogniu, okazjonalnie obracając, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 20 protokół. Alternatywnie, smażyć skrzydła przez około 20 minut, obracając od czasu do czasu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przelej skrzydełka kurczaka do dużej miski i wymieszaj z jedną trzecią wiśniowej glazury. Powrót skrzydła do grilla lub brojlerów i gotować, obracając raz, tylko do lepki i karmelizowane, o 2 protokół. Powrót skrzydełka kurczaka do miski i wrzucić z kolejną jedną trzecią wiśniowej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Przełożyć szkliwione skrzydełka kurczaka na półmisek i podawać z pozostałą glazurą na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia6
Magazyn