Salsa z prażonych orzechów arachidowych

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Roasted Peanut Salsan. Ten przepis jest dla 32 osób. Za 27 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 118 kalorii . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Udaj się do sklepu i kup paprykę, brązowy cukier, 2 ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Niewielu osobom naprawdę podobało się to meksykańskie danie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 28% . Ta ocena nie jest tak doskonała. Podobne przepisy obejmują: pieczoną czerwoną paprykę i salsę pomidorową , pieczoną dynię delicata z farro, pieczoną czerwoną cebulą, serem kozim i rukolą oraz anticuchos z białego okonia morskiego z marynatą z chili aji i miodem oraz salsą semilla .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze siedem składników.
Dodaj jicama, jabłko, ogórek, czerwoną paprykę, wiśnie (jeśli chcesz) i cebulę; wymieszaj.
Przykryj i schłódź przez co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem wmieszaj orzeszki ziemne.