Sałatka z pięciu fasolek to danie dodatkowe dla 15 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis ma 175 kalorii , 6 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 41 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciecierzycy, fasoli super northern, fasoli czerwonej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 38% , co jest raczej słabym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także sałatka z makaronem soba i wieprzowiną w pięciu smakach , duszona w pięciu smakach chińska wieprzowina z korzeniem lotosu i gotowaną na parze juką oraz latte z chai w pięciu smakach .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj pierwsze sześć składników. W innej misce ubij ocet, cukier, olej, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Płatki Warzywne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Standardowa Miska Na Wafle
2
Zalej mieszankę fasoli i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez kilka godzin lub na noc.