Południowo-zachodnie Gyros
Southwest Gyros to danie główne dla 5 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 42 g tłuszczu i łącznie 702 kalorie . Za 2,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Udaj się do sklepu i kup czosnek w proszku, fasolę pinto, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 62% . Ten wynik jest całkiem niezły. Grillowane gyros z kurczakiem, tzatziki , gyros i frittatą „Brinner” – kanapki w stylu południowo-zachodnim są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotuj wołowinę i pieprz na dużej patelni na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszać fasolę, pomidory, wodę, chili w proszku, kminek i czosnek w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 2-3 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Połącz majonez i sos sałatkowy w małej misce. Nałóż mieszankę wołową na chleb pita; Na wierzch połóż rukolę, ser i majonez.