Papryczki jalapeno nadziewane serem

Papryczki jalapeno nadziewane serem
Przepis na Serowe Jalapenos można przygotować w około 25 minut . Ten przepis jest dla 16 osób. Ta przystawka ma 152 kalorie , 7 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków boczku, serka śmietankowego, papryczek jalapeno i sosu worcestershire. Ten przepis polubiło 438 smakoszy i kucharzy. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na tacos z polędwicą łosia z marynowanymi papryczkami jalapeño , burgery z grillowanego indyka z pieczonymi papryczkami jalapeño i sosem BBQ oraz tosty francuskie z nadzieniem z banana i serka śmietankowego .

Instrukcje

1
Przekrój papryczki jalapeno wzdłuż na pół; usuń pestki i błonki. W dużym rondlu gotuj papryczki w wodzie przez 5-10 minut (im dłużej gotujesz papryczki, tym stają się łagodniejsze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedź i opłucz zimną wodą; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
3
W małej misce ubij serek śmietankowy, ser cheddar i sos Worcestershire, aż będą gładkie. Nałóż 2 łyżeczki do każdej połówki jalapeno; posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
5
Piec w temperaturze 400° przez 5–10 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn