Sos stekowy szefa kuchni

Sos stekowy szefa kuchni
Przepis Chef's Steak Sauce można przygotować w około 2 godziny i 15 minut . Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoovo-wegetariański i wegański przepis jest dla 4 osób i kosztuje 3,53 USD za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 692 kalorie . Dobrze sprawdza się jako dość droga przystawka. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 667 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny na walentynki . Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka korzenia imbiru, melasy, octu destylowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy znajdziesz w przepisach Tuxedo Brownie Re-Make (na podstawie przepisu A Pampered Chef) , Flank Steak with Mushroom Sauce i Beet Gnocchi With Steak and Brown Butter Sauce .

Instrukcje

1
Do dużego garnka wlej sok jabłkowy, ocet, sos sojowy, melasę, wodę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj imbir, pieprz cayenne, musztardę, goździki, papryczkę jalapeno, cebulę, pieprz w ziarnach, czosnek, chrzan i liście laurowe. Doprowadź do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zmniejszy objętość do połowy, około 2 godzin. Przecedź przez drobne sitko i ostudź przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn