Mieszanka zieleni z dressingiem maślanym

Mieszanka zieleni z dressingiem maślanym
Mieszanka zieleni z dressingiem maślanym może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 116 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 16 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera feta, pomidorów, ogórków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, który jest solidny. Zieloni Ze Smażonymi Ostrygami I Dressingiem Z Maślanki, Strąki grochu i zieleni, oraz Sałatka z kurczaka z grillowanym czosnkiem i maślanką z dressingiem maślano-Tahini są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzuć warzywa, pomidory, ogórki, marchewkę i szalotkę z wystarczającą ilością sosu do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
2
Na wierzch posyp pokrojonym w kostkę serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
3
Wapno mikrofalowe przez około 30 sekund, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 Cukierków Miętowych, Pokruszonych20 Cukierków Miętowych, Pokruszonych
1
Włącz blender i gdy jest uruchomiony, dodaj 1NA raz przez rurkę podającą pietruszkę, szczypiorek, koperek i czosnek i mieszaj razem, aż utworzy się gładka pasta. W tym momencie wapno powinno być wystarczająco chłodne, aby wycisnąć. Przy włączonym zasilaniu wyciśnij sok z limonki przez rurkę podającą blender, a następnie bardzo powoli dodawaj maślankę i gumę ksantanową, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje grzbiet łyżki. Dostosuj przyprawę solą i pieprzem. Odstawić do lodówki, aż będzie potrzebna. (Po schłodzeniu dressing powinien przypominać coś w rodzaju majonezu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn