Grecki grillowany sum

Grecki grillowany sum może być właśnie tym śródziemnomorskim przepisem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 310 kalorii , 40 g białka i 15 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 3,97 USD za porcję. 133 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Mieszanka filetów z suma, mięty, sera feta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest idealny na 4 lipca . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i peskatariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 96% . Ta ocena jest niesamowita. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również: Sum Meunière , Tacos z sumem z kremem z sera pimento i salsą arbuzową oraz Sum w panierce z mąki kukurydzianej z przyprawą Cajun i pikantnym sosem tatarskim .
Instrukcje
Posyp obie strony filetów przyprawą grecką.
Posyp każdy filet 1 zaokrągloną łyżką sera feta i 1/2 łyżeczki mięty.
Skropić każdą łyżeczką oleju.
Zwiń filety i zepnij je wykałaczkami.
Grilluj na średnim ogniu przez 20–25 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem. Możesz też umieścić filety w natłuszczonym naczyniu do pieczenia i piec w temperaturze 175°C przez 30–35 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem.