Chlebki z szynką ananasową

Chlebki z szynką ananasową
Chleb z szynką i ananasem to danie główne dla 2 osób. Jedna porcja zawiera 523 kalorie , 30 g białka i 26 g tłuszczu . Za 1,14 dolara za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką mieloną szynkę, bułkę tartą, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular wynoszącą 51% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Ciasto ananasowo-marchewkowo-rodzynkowe , Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem i Sałatka jagodowo-ananasowa .

Instrukcje

1
Odcedź ananasa, zachowując 1 łyżkę soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2
Umieść plaster ananasa w dwóch 10-uncjowych foremkach lub kubeczkach do kremu wysmarowanych sprayem do pieczenia; odstaw. (Pozostały ananas i sok przechowuj w lodówce do późniejszego wykorzystania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W małej misce połącz jajko, mleko, sos Worcestershire, bułkę tartą, 1/4 łyżeczki musztardy, sól i pieprz. Posyp mieszanką pokruszoną szynkę i wieprzowinę i dobrze wymieszaj. Delikatnie wciśnij mieszankę mięsną do każdej foremki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wymieszaj brązowy cukier, resztę musztardy i odłożony sok; polej każdą kromkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
5
Piecz bez przykrycia w temperaturze 175°C przez 35–40 minut lub do momentu, aż lekko się zrumieni, a termometr do mięsa wskaże 70°C. Odwróć na talerze do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn