Łosoś Sashimi z marynowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, mielony imbir, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Mus Z Łososia Z Marynowaną Czerwoną Cebulą I Ogórkiem, Sashimi Z Tuńczykiem Z Marynowanym Daikonem I Kolendrą Dla Niemowląt, oraz Salmon Sashimi Rice Bowl.
Instrukcje
1
Na patelni saute, na dużym ogniu, dodać cukier, cebula i woda, i gotować, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średniej, dodać imbir, sól, balsamiczny i czerwony i octy ryżowe. Gotować, aż płyn zmniejszy się o 80 procent (1/4 szklanki), o 20 do 30 minut.
Dodać pozostały olej z pestek winogron do dużej patelni saute i podczas palenia, umieścić łososia na patelni, crusted bok w dół. Wyłączyć ciepło i pozostawić skorupę do brązowego, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Ostrym nożem pokroić łososia od góry do dołu pod kątem 20 stopni, następnie porcję marynowanej cebuli na talerze. Top z plasterkami łososia i udekorować szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Cebula
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.