Brukselka z klonem i orzechami pekan

Brukselka z klonem i orzechami pekan
Jeśli masz około 20 minut , aby spędzić w kuchni, brukselka z syropem klonowo-orzechowym może być niesamowitym przepisem bezglutenowym, laktoowowegetariańskim i pierwotnym, który warto wypróbować. Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii , 5 g białka i 13 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób. Tylko kilka osób naprawdę polubiło tę przystawkę. Jeśli masz pod ręką brukselkę, sól, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz ją zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Brukselka z boczkiem i kurkami ,brukselka w maśle miodowym z płatkami chili ibrukselka pokrojona w kostkę z wiśniami i orzechami włoskimi są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Podsmaż brukselkę na maśle w dużej patelni przez 8–10 minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodaj ocet, syrop, sól i pieprz; gotuj i mieszaj przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
3
Posyp orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn