Żółwie Wędzone Solą Morską W Czekoladzie
Wędzone Żółwie pokryte czekoladą solą morską to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja zawiera 724 kalorie, 9g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską, karmelki, czekoladowe cukierki placów powłoki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Żółwie Pokryte Czekoladą, Żółwie Bekonowe Pokryte Czekoladą, oraz Toffi w czekoladzie z pestkami dyni i solą morską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż będą gładkie. Wymieszać połówki orzechów pekan.
Zdjąć z ognia; ostudzić na patelni 5 minut.
Upuść cukierki za pomocą łyżki stołowej na galaretkę wyłożoną lekko nasmarowanym papierem woskowym. Zamrozić 30 minut.
Czekoladki rozpuścić i skrócić w ciężkim rondlu na małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Cukierki karmelowe zanurzyć w mieszaninie czekolady, 4 lub 5 na raz, pozwalając nadmiar czekolady kapać; umieścić na lekko nasmarowanym wosku papieru. Szybko posypać wierzch solą morską. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Uwaga: młynek do soli morskiej o Smaku wędzonym McCormick jest łatwo dostępny i jest tym, co po raz pierwszy przetestowaliśmy i spróbowaliśmy na tym cukierku. Potem weszliśmy do Internetu i znaleźliśmy inne dobre opcje.