Żółte Chile sajgonki i sałatka z owoców tropikalnych
Żółty Chile sajgonki i sałatka z owoców tropikalnych może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Wiosna. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Mieszanka kiełków fasoli, imbir, sos hoisin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać papai można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Owoce tropikalne z sosem rumowym i kruchym Chile-Macadamia, Sajgonki Owocowe, oraz Letnie Sajgonki Owocowe.
Instrukcje
1
Pat przegrzebki suche całkowicie. Wrzucić przegrzebki i 1 łyżka sosu hoisin razem w misce. W średnim nonstick saute patelni na średnim ogniu, dodać przegrzebki i gotować, aż nieprzezroczyste w Kolorze, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usuń przegrzebki. W innym małym saute patelni na średnim ogniu, dodać kiełki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj pozostały sos hoisin i podsmażyć kiełki fasoli, aż zostaną rozgrzane, ale nadal chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
4
Usunąć kiełki i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki
5
Umieść giętkie owijki sajgonki na czystej powierzchni. Podziel szalotki, marchew, cukinia i mięso kraba równomiernie między owijki. Złóż boki, a następnie zwiń opakowanie, jak burrito, aby nadzienie nie wypadło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine Jako Dodatek
Crabmeat
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Sajgonki podawać z sałatką z owoców tropikalnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce Tropikalne
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Wymieszaj papaję, mango, sok z cytryny, imbir i miód w misce. Wrzucić, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Zwykły Ananas
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.