Żurawinowy imbir Chutney z tajskim Chiles
Nigdy nie można mieć zbyt wiele azjatyckich przepisów, więc dać żurawina imbir Chutney z Thai Chiles spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo niedroga przyprawa. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, brązowy cukier, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 24%. Spróbuj Sałata lodowa z marchewką imbir sos sojowy z kolendrą i czerwone Tajskie Chiles, Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, oraz Chutney Żurawinowo-Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Powoli podgrzać szalotkę i czosnek w ciężkim garnku z pokrywką na bardzo małym ogniu, aż uwolnią trochę wilgoci, ale jeszcze nie rumiane, o 3 protokół.
Wymieszaj ocet jabłkowy, brązowy cukier, sok jabłkowy i sok pomarańczowy razem w garnku z szalotką i czosnkiem; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Dodaj żurawinę, jabłko, rodzynki, pieprz chile, imbir, goździki, cynamon i sól do gotującej się cieczy; wymieszać.
Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i żurawiny są miękkie, 8 do 10 minut.
Usuń i wyrzucić pieprz chile.
Dodaj sól do preferencji.