Żurawinowo-Portowy Relish

Żurawinowo-Portowy Relish
Żurawinowo-portowy Smaczek wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz port, cukier, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą, Crostini z polędwicy wołowej z Sułtanką-Porto Relish, oraz Dżem Żurawinowy.

Instrukcje

1
Ostrożnie usuń skórkę z pomarańczy za pomocą obieraczki do warzyw, upewniając się, że nie dostaniesz żadnej z białej, mięsistej części skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Połącz skórkę pomarańczową, port, liść laurowy i goździki w średnim rondlu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu; gotować 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Do rondla wrzucić mieszaninę; wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać żurawinę; gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż żurawina pop, mieszając od czasu do czasu. Łyżka do miski; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn