Żurawinowo-Grillowe Żeberka Wieprzowe

Żurawinowo-grillowe żeberka wieprzowe to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żeber schabowych, cebula, Smakosz ocet z czerwonego wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Pieczone Żeberka Barbecue Z Żurawiną-Chipotle, oraz Żeberka Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4 do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Żeberka pokroić na 2-żeberkowe porcje; wstawić do powolnej kuchenki pokrywającej całe dno.
Wymieszać razem sos żurawinowy, sos chili, cebulę, ocet i czosnek. Łyżka na żebra. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 7 godzin lub aż żeberka będą miękkie.
Wyjąć żeberka z wolnej kuchenki. Wyrzucić płyn.