Żurawinowa żelatyna Waldorf

Żurawinowa żelatyna Waldorf
Żurawinowa żelatyna Waldorf to bezglutenowy i bezmleczny dodatek do dań . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,05 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 158 kalorii . Udaj się do sklepu i kup sól, żelatynę żurawinową, kwaśne jabłka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 37% wyniku , co nie jest wynikiem doskonałym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Forma z żelatyną żurawinową , Żelatyna żurawinowo-granatowa i Żelatyna z żurawiny owocowej .

Instrukcje

1
Posyp niesmakowaną żelatyną 1/4 szklanki zimnej wody; odstawić na 5 minut. W misce rozpuścić we wrzącej wodzie zmiękczoną żelatynę i żelatynę żurawinową. Mieszaj sos żurawinowy, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sos żurawinowySos żurawinowy
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj cynamon, imbir, sól i pozostałą zimną wodę. Przykryj i przechowuj w lodówce, aż prawie stwardnieje. Dodać jabłka i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wlać do nienatłuszczonego 2-1/2-qt. miska do serwowania. Przechowywać w lodówce do twardości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn