Żelatyna Żurawinowo-Ananasowa
Żelatyna żurawinowo-ananasowa jest bezglutenowe przystawka. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bitej śmietany, żelatyny, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żelatyna Żurawinowa Forma, Żelatyna Żurawinowo-Pomarańczowa, oraz Aromatyczna Forma Żelatyny Żurawinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, zastrzegając sok; odstawić ananasa na bok.
Zarezerwowany sok umieścić w małym rondlu.
Posypać żelatyną; odstawić na 1 minutę lub aż zmiękną.
Podgrzewać na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
W robocie kuchennym połączyć żurawinę i pomarańcze; przykryć i pulsować, aż będą masywne.
Dodaj miód i ananasa; przykryj i pulsuj aż do wymieszania. Wymieszać mieszaninę soku.
Przenieść do formy o pojemności 6 filiżanek pokrytej natryskiem do gotowania. Przechowywać w lodówce do firmy.
W razie potrzeby podawać z bitą śmietaną.