Owocowa żelatyna żurawinowa może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę pomarańczową, cukier, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Żelatyna Żurawinowa Owocowa, Sałatka Żelatynowa Owocowa, oraz Owocowa żelatyna i twarożek.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść żelatynę i cukier we wrzącej wodzie. W blenderze lub robocie kuchennym przetwarzaj żurawinę na grubo posiekaną; Dodaj do mieszanki żelatynowej. Powtórz z jabłkami i pomarańczą. Dodaj seler, orzechy pekan, wodę, ocet, skórkę pomarańczową, sok z cytryny i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)