Żebra z kopnięciem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj żeberek z kopnięciem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 960 kalorii, 74g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $3.3 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś żeberka wieprzowe, płynny dym, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Guacamole z kopnięciem, Guacamole z kopnięciem, oraz Start Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmażamy cebulę na maśle do miękkości.
Dodać czosnek, gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z brązowym cukrem, woda, ketchup, ocet, sos Worcestershire, płynny dym w razie potrzeby, musztarda, chili w proszku, papryka i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
W małej misce, połączyć sól, cebula sól, czosnek sól i pieprz; posypać żebra.
Żeberka grillowe, pokryte, na pośrednim średnim ogniu przez 1-3 / 4 godziny lub do miękkości.
Odstawić 1 szklankę sosu barbecue do serwowania.
Posmaruj pozostałą część sosu na żebrach; gotuj 20 minut dłużej, od czasu do czasu obracając żebra i fastrygując sosem.
Podawać z sosem reserved.