Żebra z kopnięciem

Żebra z kopnięciem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj żeberek z kopnięciem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 960 kalorii, 74g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $3.3 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś żeberka wieprzowe, płynny dym, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Guacamole z kopnięciem, Guacamole z kopnięciem, oraz Start Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmażamy cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać czosnek, gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z brązowym cukrem, woda, ketchup, ocet, sos Worcestershire, płynny dym w razie potrzeby, musztarda, chili w proszku, papryka i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 10-12 minut lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Zdjąć z ognia.
4
W małej misce, połączyć sól, cebula sól, czosnek sól i pieprz; posypać żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Żeberka grillowe, pokryte, na pośrednim średnim ogniu przez 1-3 / 4 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Odstawić 1 szklankę sosu barbecue do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
7
Posmaruj pozostałą część sosu na żebrach; gotuj 20 minut dłużej, od czasu do czasu obracając żebra i fastrygując sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
8
Podawać z sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn