Żebra Sylwii

Żebra Sylwii
Żeberka Sylwii wymagają mniej więcej 2 godziny od początku do końca. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1469 kalorii, 78g białka, oraz 97 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać SOS barbeque, ketchup, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Żebra Sylwii, Ciasto Kolache Sylwii, oraz Sałatka ogórkowo-pomidorowa Sylwii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w dużym garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować na średnim ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W średnim rondlu, połączyć ketchup, sos barbeque, brązowy cukier, sok z cytryny, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, SOS stek i czosnek; dobrze wymieszać. Gotować sos na średnim ogniu przez około 20 minut. (Należy pamiętać, że powyższe składniki są do smaku. Używaj mniej więcej tego, co chcesz. Nigdy nie robię żeberek w ten sam sposób dwa razy!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Pokrój żebra między kościami i umieść na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
SOS zalać żeberkami, przykryć i gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Zdejmij folię i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn