Żeberka z piwem korzennym i sezamem

Żeberka z piwem korzennym i sezamem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj piwa korzennego i żeberek sezamowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 63 kalorie, 0g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka chile-sos czosnkowy, stojaki jagnięcina, asian chile sos pieprzowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Piwo korzenne żeberka BBQ, Żeberka BBQ z sosem BBQ z piwa korzennego, oraz Root Beer Duszone Żeberka Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej sezamowy, sos czosnkowy chile i 1 łyżeczkę soli w misce. Wymieszać do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść żebra na kwadracie z folii aluminiowej i posmaruj mieszanką oleju sezamowego na żebrach po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieść żebra w ciężkiej, zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Zalej żeberka piwem korzennym i zapieczętuj torebkę. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Wyjąć żeberka z marynaty; rezerwy marynaty w misce i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Umieść duży kawałek folii aluminiowej na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Umieść żeberka, mięso do góry, na folii i doprawić obie strony solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Umieść kawałek papieru pergaminowego na mięsie; umieść inny kawałek folii na pergaminie. Złóż krawędzie i uszczelnij boki, aby stworzyć hermetyczne opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Żeberka pieczemy w rozgrzanym piekarniku do niemal widelca, około 2 godzin. Otwórz opakowanie foliowe i przetestuj doneness; widelec włożony do mięsa wejdzie z pewnym wysiłkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Przelać zarezerwowaną marynatę do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Dodać czosnek, zieloną cebulę i ocet ryżowy do marynaty i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż sos jest zmniejszona o połowę, o 5 protokół; mieszać często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
13
Do rondla z sosem wlać soki z opakowania foliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dodaj sos pieprzowy Asian chile. Doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu i gotować sos, aż lekko zagęszczony do glazury, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
15
Zwiększyć ciepło piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłóż kolejną blachę do pieczenia folią i przenieś żebra na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Posmaruj obie strony żeber zagęszczonym sosem szkliwnym. Gotować w gorącym piekarniku, aż glazura zaczyna gotować na mięso, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
17
Szczotkuj kolejną warstwę glazury na żebrach; powtórz jeszcze 4 razy, gotując 5 do 6 Więcej minut na raz, aż mięso będzie błyszczące, szkliwione, rumiane i całkowicie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
18
Pędzel 1 więcej warstw glazury na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
19
Żeberka posypać sezamem i gotować jeszcze 5 minut, aby ustawić ostatnią warstwę glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn