Żeberka wolno gotowane z Gremolatą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grubą bułkę tartą, cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żeberka Krótkie Wolno Gotowane, Żeberka krótkie wolno gotowane, oraz Żeberka Niemieckie Wolno Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krótkie żeberka obficie przyprawić solą i pieprzem; umieścić na dużej patelni do pieczenia i schłodzić, odsłonięte, 12 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 163°. bułka Tostowaobciążona blachą do pieczenia, rzucając pół drogi, aż złoty kolor będzie brązowy, 8-10 minut.
Dodaj 1 szklankę wody do patelni. Przykryć folią i gotować, aż mięso będzie miękkie, 2 1/2-3 godzin. Odsłonić patelnię i podwyższyć temperaturę do 400 ° F. Piec, aż żebra będą rumiane na wierzchu, 25-30 minut dłużej.
Gdy krótkie żeberka są prawie gotowe, wymieszajgarlic, pietruszkę, chrzan, skórkę cytrynową i sok, bułkę tartą i 2 łyżki oleju w małej bułce; doprawić gremolata solą i pieprzem.
Tymczasem ciepło Pozostałe 1 łyżka stołowaolej na dużej patelni na średnim ogniu.Ugotować cytryny, odciąć bok w dół, aż do goldenbrown, o 4 protokół. Top krótkie żeberka zgremolata i podawać z podsmażonymi cytrynami.