Żeberka Wieprzowe Z Grilla

Żeberka Wieprzowe Z Grilla
Żeberka wieprzowe z grilla to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 39g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet jabłkowy, mielony pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Żeberka Wieprzowe Wiśniowo-Grillowe, oraz Bourbon Barbecue Żeberka Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w wodzie 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dobrze spuścić.
3
Rozgrzej grill do średnio wysokiego ciepła za pomocą obu palników. Po podgrzaniu należy wyłączyć lewy palnik (pozostawić włączony prawy palnik).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść wióry na elemencie grzejnym po prawej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej na elemencie grzewczym po lewej (nieogrzewanej) stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać 2 szklanki wody na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
W małej miseczce połącz słodką paprykę i kolejne 5 składników (przez nasiona selera). Wymieszaj olej, ocet i czosnek, aby utworzyć pastę. Spłukać i osuszyć żebra. W razie potrzeby usuń cienką membranę z tyłu żeber, krojąc ją nożem, a następnie ściągając ją. (To sprawi, że żeberka będą bardziej delikatne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka PaprykaSłodka Papryka
Nasiona SeleraNasiona Selera
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posypać obie strony żeber solą; natrzeć pastą przyprawową. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Umieść żebra, mięsiste boki w dół, na stojaku do grillowania na bezpośrednim ogniu; przykryj i grilluj 10 minut. Obróć żebra i przesuń je po pośrednim ogniu, pokrywając lewy palnik. Przykryć i grill 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjąć żebra z grilla; owinąć folią o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Umieść owinięte folią żeberka na blasze do pieczenia; piec w temperaturze 250 przez 2 godziny lub do momentu, gdy mięso zacznie odciągać się od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Odstawić żeberka na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
14
Podawać z kroplami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje7
Ocena Zdrowia12
Magazyn