Żeberka Wiejskie Z Grilla
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Żeberka z grilla kraju może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 59G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chili w proszku, Woda, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Spróbuj Żeberka Z Grilla, Slow Cooker Barbequed Beef Żeberka, oraz Grillowane-Grillowane Żeberka W Stylu Powiatowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj zimną wodę, ketchup, ocet, sos Worcestershire, sól, paprykę, chili w proszku i czarny pieprz razem w dużym garnku.
Do garnka dodajemy żeberka.
Wlać wystarczającą ilość wody do garnka, aby całkowicie pokryć żeberka.
Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż żeberka będą miękkie, o 90 protokół.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Żeberka gotować na rozgrzanym grillu, fastrygowanie często z sosem, aż rumiane, 12 do 15 minut.