Żeberka Miodowe
Żeberka miodowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wieprzowe baby back, syrop klonowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Żeberka Miodowe, Żeberka Chipotle Miodowe, oraz Żeberka Z Grilla Z Miodem.
Instrukcje
W garnku powolnej kuchenki wymieszać bulion wołowy, musztardę miodową, miód, wodę, sos barbeque, sos sojowy i syrop klonowy. Żeberka pokroić, pozostawiając równomierną ilość mięsa po każdej stronie Kości.
Umieść je w wolnej kuchence, aby były pokryte sosem. Jeśli nie ma wystarczającej ilości sosu, możesz dodać trochę wody lub bulionu wołowego, aby to zrekompensować.
Przykryć i gotować na wysokiej przez 5 godzin, lub aż mięso łatwo spadnie z kości.