Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wytartych i pieczonych żeberek jagnięcych. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 15,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 138g tłuszczu, oraz w sumie 1726 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, oliwę z oliwek, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tex-Mex pieczone żeberka jagnięce z kaszą serową, Cytrusowe Żeberka Wytarte Na Sucho, oraz Żeberka Posmarowane Przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sól i pieprz w misce. Obficie zakryj żebra lekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść żeberka, odkryte, na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia lub tacy. Marynować przez 24 godziny w lodówce. Żebra dobrze spłukać pod zimną wodą i dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Na sucho pocierać: Toast pieprzu i nasion kopru włoskiego w suchej saute patelni aż pachnące, 2 do 3 protokół. Za pomocą moździerza i tłuczku lub młynka do przypraw, zmiel tosty przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Pieprz
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zmielone ziarna pieprzu i nasiona kopru włoskiego połącz z papryką, suszoną szałwią, suszonym tymiankiem, granulowanym czosnkiem, cebulą w proszku, cukrem i liściem laurowym w misce, mieszając, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Granulowany
Bułka Tarta, Kilka Garści
Ramię
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Pieprz
Suszona Szałwia
Słonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią i rozrzuć cebulę na folii.
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Dodać ocet do patelni i posypać świeżymi liśćmi tymianku na żebrach. Top z innym kawałkiem folii i zacisnąć krawędzie wraz z dolnym kawałkiem folii, aby utworzyć dużą torebkę foliową. Piecz, aż żeberka będą miękkie, a mięso skurczy się z powrotem z kości, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wlać soki z patelni przez sitko, aby usunąć cebulę. Odtłuścić tłuszcz i dusić soki z wywarem z kurczaka w rondlu na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Jagnięcinę pokroić w podwójne żeberka, skropić lekko oliwą z oliwek i posypać odrobiną soli. Chrupać zewnętrzną część żeber na gorącym grillu lub pod brojlerem przez 5 minut (tylko po stronie mięsa), fastrygując od czasu do czasu zmniejszonymi sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Groch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podawać skropione z morelową miętą chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chimichurri
Ser Tallegio, Posiekany
Mięta
11
Umieść morele i 1 łyżeczkę miodu w żaroodpornej misce i przykryj wrzącą wodą. Morele moczyć przez 10 minut, aby były pulchne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, Posiekany
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Morele wyjąć z gorącej wody i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, Posiekany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
13
W maszynce połączyć miętę, pietruszkę, kolendrę, ocet, skórkę z cytryny i sok, czosnek, sos adobo, kminek, paprykę, sól, czarny pieprz, pieprz czerwony, pozostałą łyżkę miodu i oliwy z oliwek i pulsować, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Mięta
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
14
Dodać ponownie nawodnione morele i pulsować, aż konsystencja przypomina gruby, masywny SOS. Przykryj i przechowuj w lodówce, aby smaki się połączyły i podawaj z grillowanymi mięsami.