Żeberka Dziecięce Pomarańczowe Sojowe
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żeberek wieprzowych baby back, sok pomarańczowy, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orange BBQ Baby Back Ribers, Pomarańczowo-sojowe szkliwione żeberka dziecięce, oraz Żeberka dziecięce z pomarańczowo-imbirową glazurą.
Instrukcje
Umieść żebra w dużej zamykanej plastikowej torbie. Wymieszać sok pomarańczowy, sos sojowy, brązowy cukier i kminek w misce, aż cukier się rozpuści, a następnie zalać żeberka marynatą w worku i uszczelnić worek, wyciskając nadmiar powietrza. Żeberka marynować, schłodzone, przewracając worek po 30 minutach, w sumie 1 godzina.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Przenieś żeberka i marynatę do naczynia do pieczenia i ułóż żeberka w 1 warstwie, nie dotykając. Żeberka pieczone 30 minut, następnie odwrócić żeberka szczypcami i kontynuować pieczenie, aż będą miękkie i dobrze rumiane, a marynata jest gęsta i syropowata, o 30 minut więcej.