Żabnica z sosem migdałowym

Żabnica z sosem migdałowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 632 kalorie, 28g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz parmigiano-reggiano, pieprz cayenne, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Żabnica w sosie pomidorowo-czosnkowym, Eskarole-zawinięte Żabnica w sosie pomidorowo-oliwkowym, oraz Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu.
Instrukcje
W blenderze sproszkować migdały.
Wlać do miski i dodać musztardę, cayenne, i ser i dobrze wymieszać.
Dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek, soku i skórki. Sos powinien być teksturą pesto. Odstawić.
W 12-calowy, non-stick saute patelni, podgrzać pozostały olej, aż tylko palenie na średnim ogniu. Żmiję zanurzyć w przyprawionej mące i ułożyć na patelni.
Saute aż złoty kolor z jednej strony, o 7 protokół, a następnie włączyć.
Dodać wino, pozostały sok z cytryny i masło i gotować, aż wino prawie odparuje i ryby jest gotowane przez.
Dodać natkę pietruszki na patelnię i obracać przez.
Umieść rybę na talerzu. Przykryć sosem migdałowym i pozostałym sosem patelni i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.