Żabnica z sosem migdałowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 632 kalorie, 28g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz parmigiano-reggiano, pieprz cayenne, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Żabnica w sosie pomidorowo-czosnkowym, Eskarole-zawinięte Żabnica w sosie pomidorowo-oliwkowym, oraz Grillowana Żabnica z ziołami, pieczonymi warzywami i sosem z zielonego pieprzu.
Instrukcje
1
W blenderze sproszkować migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do miski i dodać musztardę, cayenne, i ser i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek, soku i skórki. Sos powinien być teksturą pesto. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
W 12-calowy, non-stick saute patelni, podgrzać pozostały olej, aż tylko palenie na średnim ogniu. Żmiję zanurzyć w przyprawionej mące i ułożyć na patelni.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.