Święto Dziękczynienia Cheese Ball
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Święto Dziękczynienia Cheese Ball może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ostry ser cheddar, sos worcestershire, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem, Cheese Ball, oraz Cheese Ball dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar, ser pleśniowy, cebula, czosnek, i sos Worcestershire. Proces aż do dobrze wymieszane.
Dodać oliwki i pulsować na małe kawałki.
Uformuj mieszaninę w kulkę i zwiń posiekane orzechy pekan, aby pokryć. Owinąć w plastik i schłodzić co najmniej 4 godziny w lodówce.