Święte Ciasto Cannoli
Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka masła, Funt ciasto, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Hg ' s Holy Moly Cannoli Cones-ww Points =3, Tort Świętej Krowy, oraz Tort Świętej Krowy.
Instrukcje
Wlać mleko i ekstrakt z pomarańczy do dużej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Dodać ser ricotta i połowę czekolady; dobrze wymieszać.
Ułożyć dolny kawałek ciasta na talerzu; rozłożyć jedną trzecią masy budyniowej. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc na górnym kawałku ciasta.
Mikrofalówka pozostała czekolada i masło w małej misce do mikrofalówki na wysokiej 45 SEK. do 1 min. lub aż prawie się rozpuści; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce.