Święte Ciasto Cannoli

Święte Ciasto Cannoli
Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka masła, Funt ciasto, mleko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Hg ' s Holy Moly Cannoli Cones-ww Points =3, Tort Świętej Krowy, oraz Tort Świętej Krowy.

Instrukcje

1
Wlać mleko i ekstrakt z pomarańczy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodać ser ricotta i połowę czekolady; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4
Ułożyć dolny kawałek ciasta na talerzu; rozłożyć jedną trzecią masy budyniowej. Powtórz warstwy dwa razy, kończąc na górnym kawałku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Mikrofalówka pozostała czekolada i masło w małej misce do mikrofalówki na wysokiej 45 SEK. do 1 min. lub aż prawie się rozpuści; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn