Świąteczny Tort Śliwkowy
Świąteczny tort śliwkowy to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, orzechy włoskie, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Tort Śliwkowy, Ciasto czekoladowo-śliwkowe, oraz Ciasto Z Orzechami Śliwkowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9x13 cala patelni do pieczenia.
Przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, zmielony cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i ziele angielskie. Odstawić.
Krem skrócenie z cukrem białym. Zmiksować jajka po jednym na raz i dobrze ubić przez 1 minutę.
Dodać suche składniki na przemian z sokiem ze śliwek. Wymieszać ze śliwkami i orzechami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub do zakończenia.