Świąteczny Strudel

Świąteczny Strudel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj świąteczny Strudel. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać g christmas pudding, mielony cynamon, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Strudel jabłkowy (apfel Strudel), Strudel Szynkowy, oraz Strudel Grzybowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C / 350 stopni F/ Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż 6 arkuszy ciasta filo na czystym ręczniku do herbaty, nakładając się na każdy o cal, aby pokryć ręcznik do herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
Uwaga kucharza: filo powinno całkowicie zakryć Ręcznik, Z Małym zwisem na jednym z krótszych końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Pracuj szybko, aby ciasto nie wyschło i posmaruj je roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Posypać cynamonem i 2 uncje / 50 g cukru, a następnie pokruszyć orzechy imbirowe, aby dodać trochę chrupiące. Na wierzchu dokładnie wyłożyć resztę arkuszy ciasta i ponownie posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Użyj rąk, aby kruszyć świąteczny pudding do miski, a następnie zetrzeć w owocach, rdzeniach i wszystkich. Chcesz mieć mniej więcej taką samą ilość startych owoców jak budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać około 2 łyżki cukru i wymieszać wszystko razem, aby nieco bardziej rozbić budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Posyp to całe ciasto, aby było z grubsza przykryte, pozostawiając zwis czysty.
9
Umieść czekoladę w rzędzie na wierzchu puddingu Bożonarodzeniowego, na krótszym boku najbliżej zwisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
10
Złóż zwis na czekoladzie i uszczypnij go, a następnie podnieś ręcznik do herbaty i użyj go, aby pomóc ci ostrożnie zwinąć strudel. Włóż końce pod, aby je zamknąć i przenieś na dużą patelnię zapobiegającą przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Całość posmarować masłem, a następnie posypać odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
12
Piec w gorącym piekarniku przez około 40 minut, aż chrupiące, złociste i wspaniały wygląd. Może się trochę rozdzielić i wyglądać nieco rustykalnie, ale myślę, że to całkiem miłe. Uwaga kucharza: możesz owinąć dodatkową warstwę filo przed gotowaniem, jeśli chcesz, aby wyglądało nieco schludniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Po ugotowaniu strudla pozostaw do ostygnięcia, a następnie użyj ząbkowanego noża, aby przeciąć strudel na
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
14
Plastry 2-calowe/ 5 cm. Odkurz je cukrem pudrem i podawaj z gotowym kremem z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn