Świąteczny budyń z sosem Brandy

Świąteczny budyń z sosem Brandy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz morele, ocet, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świąteczny budyń z sosem Brandy, Budyń wiejski z sosem karmelowym Brandy, oraz Świąteczny budyń z sosem z gałki muszkatołowej.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 11 składników w misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć mleko, soda oczyszczona i ocet; dodać do mieszaniny słodkich ziemniaków, mieszając, aż suche składniki są wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3
Naciśnij mieszaninę słodkich ziemniaków do 6-filiżanki gotowane na parze-budyń formy pokryte sprayem do gotowania. Przykryć szczelnie folią lub pokrywką pokrytą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieść pleśń na płytkim stojaku w garnku; dodaj wrzącą wodę do połowy boków formy. Przykryć i gotować w gotującej się wodzie 3 godziny lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, dodając wodę do garnka w razie potrzeby. Odwróć budyń na talerz; pokrój na 10 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Połącz zmiękczone lody i brandy, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Podawać z budyniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn