Świąteczny budyń z sosem Brandy

Świąteczny budyń z sosem Brandy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz morele, ocet, mocno brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świąteczny budyń z sosem Brandy, Budyń wiejski z sosem karmelowym Brandy, oraz Świąteczny budyń z sosem z gałki muszkatołowej.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 11 składników w misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć mleko, soda oczyszczona i ocet; dodać do mieszaniny słodkich ziemniaków, mieszając, aż suche składniki są wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Naciśnij mieszaninę słodkich ziemniaków do 6-filiżanki gotowane na parze-budyń formy pokryte sprayem do gotowania. Przykryć szczelnie folią lub pokrywką pokrytą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Umieść pleśń na płytkim stojaku w garnku; dodaj wrzącą wodę do połowy boków formy. Przykryć i gotować w gotującej się wodzie 3 godziny lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, dodając wodę do garnka w razie potrzeby. Odwróć budyń na talerz; pokrój na 10 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Połącz zmiękczone lody i brandy, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Podawać z budyniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn