Świąteczne Kwadraty Deserowe Żurawinowe

Świąteczne Kwadraty Deserowe Żurawinowe
Świąteczne kwadraty deserowe z żurawiną mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 16G tłuszczu i w sumie 325 kalorii. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Mieszanka żurawiny, polewa do lodów karmelowych toffi, mieszanka chleba żurawinowo-pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Łatwe Kwadraty Deserowe Jabłkowo-Żurawinowe, Świąteczny Deser Z Kremem Miętowym, oraz Świąteczny Deser Budyniowy Z Trzema Jagodami.

Instrukcje

1
W małej misce połącz żurawinę i cukier; odstawić. W dużej misce wymieszaj szybką mieszankę chleba, płatki owsiane, masło i brązowy cukier; odstawić 1 szklankę na polewę. Wciśnij pozostałą mieszankę miękiszu do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Quickbread MixQuickbread Mix
RamięRamię
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut. W międzyczasie połącz mąkę i polewę do lodów na gładką masę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa LodowaPolewa Lodowa
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posyp skórkę mieszanką żurawinową, daktylami i orzechami; skrop mieszanką lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
DaktyleDaktyle
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Posyp zarezerwowaną mieszanką miękiszu.
5
Piecz przez 25-30 minut lub na złoty kolor i szampan. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawaj na ciepło lub na zimno. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn