Świąteczne Ciasto Ajerkoniakowe
Świąteczne ciasto Ajerkoniakowe wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 179 kalorii. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga ajerkoniaka, mielonej gałki muszkatołowej,bitej polewy i dodatkowej mielonej gałki muszkatołowej oraz rumu lub. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Świąteczny Sernik Ajerkoniak, Świąteczny Chleb Ajerkoniak, oraz Świąteczny Chleb Ajerkoniak.
Instrukcje
W dużym rondlu ugotuj ajerkoniak, mleko i pudding na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musował.
Zdejmij z ognia i lekko ostudź. Dodaj rum i gałkę muszkatołową.
Wlej mieszankę budyniową do skórki. Schłodź, aż stwardnieje.
Udekoruj bitą polewą i w razie potrzeby posyp gałką muszkatołową.