Świąteczna szynka z sosem Cumberland
Świąteczna szynka z sosem Cumberland może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 774 kalorii, 69g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz SOS cumberland, spiralną pół szynki, ozdoby: gałązki rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj SOS Cumberland, Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Cumberland dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń szynkę i usuń plastikowy dysk pokrywający kość. Pokrój losowo gałązki rozmarynu między 2 lub 3 plastrami szynki.
Umieść szynkę, pokrój stronę w dół, w torbie do gotowania w piekarniku; umieść w naczyniu do pieczenia 13" x 9". Zamknij torbę z krawatem. Przyciąć nadmiar plastiku do 2".
Wytnij 3 (1/2") szczeliny w górnej części worka.
Piec w temperaturze 275 na najniższym stelażu przez 2 i pół godziny lub do momentu włożenia termometru do mięsa 14
Wyjąć szynkę z piekarnika; odstawić do worka z sokami 15 minut.
Wyjąć szynkę z worka i przenieść na deskę do rzeźbienia. Oddzielić plastry i ułożyć na półmisku.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z sosem Cumberland.