Świąteczna Glazura Szynka
Need a bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre? Świąteczna glazura z szynki może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 404 kalorie, 31g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, zmielone goździki, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świąteczne klopsiki z indyka w / glazura żurawinowa-Low Carb / Gluten Free, Zapiekanka z szynki i zielonej fasoli, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem podobnych receptur.
Instrukcje
Ocena powierzchni szynki, dzięki czemu kształty diamentów 1/2 cala. głęboko.
Umieścić w dużym naczyniu do pieczenia.
W misce wymieszać pozostałe składniki; zalać szynką. Przykryć i schłodzić na noc, od czasu do czasu obracając szynkę.
Rezerwując glazurę, wyjąć szynkę do stojaka w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 325° , aż termometr zarejestruje 140° około 2-4 godzin, szczotkując od czasu do czasu glazurą.