Świeży filet z żółtego ogona z limonką i imbirem

Świeży filet z żółtego ogona z limonką i imbirem
Świeży filet żółty z limonką i imbirem wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 428 kalorii, 31g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Mieszanka filetu żółtego, masło, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mieszane świeże owoce z limonką i imbirem, Gotowany Na Parze Czerwony Snapper Ze Świeżym Imbirem I Limonką Przepis, oraz Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprawić solą i pieprzem, do smaku. Rozgrzej wstępnie nieprzywierającą, żaroodporną patelnię, pokrytą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać żółty ogon, strona ciała w dół, i gotować, aż brązowy, o 2 lub 3 protokół. Odwróć rybę i włóż patelnię do piekarnika na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjmij patelnię z piekarnika i przenieś rybę na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Wlać nadmiar oleju z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj zieloną cebulę, pomidor, Skórka z cytrusów i imbir i saute, na małym ogniu, przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ImbirImbir
PomidorPomidor
6
Dodaj wino i deglaze patelni. Zmniejsz płyn o połowę, a następnie dodaj ciężki krem. Zmniejsz, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ubij masło, sok z limonki i natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżkę sosu nad rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn