Świeży Chleb Kukurydziany Łyżka
Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 175 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, ziarna kukurydzy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chleb Kukurydziany Łyżka, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Przynieś mleko, mąkę kukurydzianą, ziarna kukurydzy, masło i sól do wrzenia w 3-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając i dusić, stale mieszając, aż zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut, od czasu do czasu mieszając, następnie ubić żółtka.
Ubij białka i szczyptę soli mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Jedną czwartą białek ubić na patelni w celu rozjaśnienia, następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć pozostałe białka.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie w masle 9 1/2-calowy talerz szklany Deep-dish pie lub 1 1/2-quart płytkiej zapiekanki i piec w środku piekarnika, aż nadmuchane i złoty, 15 do 20 protokół.
Podawać natychmiast (jak suflet, łyżka chleba szybko się rozpada).