Świeże Jabłko Salsa-Topped Indyk Franks
Świeże jabłko Salsa-Topped Indyk Franks może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, bułki do hot dogów, oscar mayer wybiera nieutwardzone parówki z indyka z twardego drewna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Świeże Jabłko Salsa-Topped Indyk Franks, Super Toped Angus Franks, oraz Zadziorne Musztardowe Franki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Franki grillowe 5 do 6 min. lub aż do nagrzania, obracając się od czasu do czasu.
W międzyczasie połącz wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem bułek.
Ułóż Franki w bułkach; wierzch z mieszanką jabłkową.