Świeże Bułeczki Cytrynowo-Jagodowe
Przepis świeże bułeczki cytrynowo-jagodowe mogą zaspokoić Twoje pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 305 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Dobrze sprawdza się jako tani poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jagody, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki Cytrynowo-Jagodowe, Bułeczki Cytrynowo-Jagodowe, oraz Babeczki Jagodowe Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. W dużej misce wymieszać mąkę, 1/4 szklanki cukru, skórkę z cytryny, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy.
W małej misce wymieszać Serek i jajko na gładką masę. Stopniowo mieszaj mleko i jagody. Wymieszać mieszaninę twarogu do mieszaniny mąki, aż ciasto opuści stronę miski i utworzy kulkę.
Umieść około 1/3 szklanki ciasta w każdym klinie nie rozdrobnionej podzielonej patelni z bułeczkami.
Szczotka z sokiem z cytryny.
Piec 20 do 22 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego.