Świeże bułeczki brzoskwiniowo-piernikowe

Świeże bułeczki brzoskwiniowo-piernikowe
Świeże ciasta brzoskwiniowe i piernikowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier, proszek do pieczenia, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciastka Z Brzoskwiniami I Kandyzowanym Imbirem, Ciastka Brzoskwiniowe, oraz Brzoskwiniowe Malinowe Ciastka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, 6 łyżek cukru i proszek do pieczenia ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać masło, wcierać opuszkami palców, aż powstanie bardzo gruba Mączka (płatki owsiane).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Wymieszać w 1/4 szklanki posiekanego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
5
Dodać piwo imbirowe i 2 łyżki śmietany. Wrzucić, aż wilgotne grudki tworzą. Zbierz ciasto do 7-calowej kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ginger AleGinger Ale
KremKrem
CiastoCiasto
6
Pokrój poprzecznie na 6 równych rund.
7
Umieścić na arkuszu, oddalone od siebie. Kształt każdy na 2 1/2 cala średnicy okrągłe.
8
Wymieszać 1 łyżkę śmietany i 1 łyżkę cukru w małej misce; umyć wierzch i boki ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Piec ciastka, aż złoty i tester włożony do środka wychodzi czysty, 20 do 22 minut. Spoko na kartce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W międzyczasie wrzucić brzoskwinie do dużej miski z 4 łyżkami cukru i pozostałym 1/4 szklanki posiekanego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Pozostałe 1 1/4 szklanki śmietany i 2 łyżki cukru ubić w średniej misce do pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Zmniejsz o połowę shortcakes poziomo.
13
Połóż DNA na talerzach. Na wierzchu każdy z brzoskwiniami, bitą śmietaną i ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
14
2;tłuszcz (G) 36,01;tłuszcze nasycone (G)22,49;Cholesterol (mg)118,12;węglowodany (G)77,78;błonnik pokarmowy (G)2,63;cukry ogółem (G)42,06; węglowodany netto (g)75,15; Białko (g)6,08
15
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn