Świeże bułeczki brzoskwiniowo-piernikowe
Świeże ciasta brzoskwiniowe i piernikowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier, proszek do pieczenia, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciastka Z Brzoskwiniami I Kandyzowanym Imbirem, Ciastka Brzoskwiniowe, oraz Brzoskwiniowe Malinowe Ciastka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, 6 łyżek cukru i proszek do pieczenia ubić w dużej misce.
Dodać masło, wcierać opuszkami palców, aż powstanie bardzo gruba Mączka (płatki owsiane).
Wymieszać w 1/4 szklanki posiekanego imbiru.
Dodać piwo imbirowe i 2 łyżki śmietany. Wrzucić, aż wilgotne grudki tworzą. Zbierz ciasto do 7-calowej kłody.
Pokrój poprzecznie na 6 równych rund.
Umieścić na arkuszu, oddalone od siebie. Kształt każdy na 2 1/2 cala średnicy okrągłe.
Wymieszać 1 łyżkę śmietany i 1 łyżkę cukru w małej misce; umyć wierzch i boki ciastek.
Piec ciastka, aż złoty i tester włożony do środka wychodzi czysty, 20 do 22 minut. Spoko na kartce.
W międzyczasie wrzucić brzoskwinie do dużej miski z 4 łyżkami cukru i pozostałym 1/4 szklanki posiekanego imbiru.
Pozostałe 1 1/4 szklanki śmietany i 2 łyżki cukru ubić w średniej misce do pików.
Zmniejsz o połowę shortcakes poziomo.
Połóż DNA na talerzach. Na wierzchu każdy z brzoskwiniami, bitą śmietaną i ciastem.
2;tłuszcz (G) 36,01;tłuszcze nasycone (G)22,49;Cholesterol (mg)118,12;węglowodany (G)77,78;błonnik pokarmowy (G)2,63;cukry ogółem (G)42,06; węglowodany netto (g)75,15; Białko (g)6,08