Czekoladowe Krówki Brownies
Czekoladowe ciasteczka z krówkami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 367 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mąkę, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, One Pan Brownies (Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe), oraz Czekoladowe Krówki Brownies.
Instrukcje
Mikrofalowe kwadraty czekolady w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce przy średniej (50% mocy) 1 1/2 minuty, mieszając w odstępach 30 sekund aż do stopienia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać waniliowe i czekoladowe kęsy.
Rozłóż ciasto na wysmarowanej i mąki 13-x 9-calowej patelni.
Piec w 350 przez 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Praline-Pecan Brownies: przygotować i piec czekoladowe krówki Brownies zgodnie z zaleceniami; całkowicie ostudzić.
Rozłóż nieoszlifowane ciasteczka równomiernie polewą czekoladową; posyp równomiernie 2 szklankami grubo posiekanych pralinek Pekan.
Karmelowo-kokosowo-orzechowe Brownies: przygotować ciasto na czekoladowe Brownies Fudge zgodnie z zaleceniami; rozprowadzić ciasto na posmarowanej i mąki 13-x 9-calowy patelni.
Posypać ciasto równomiernie z 2 szklanki słodzone płatków kokosowych, 1 (12-uncji) Pakiet półsłodkie kęsy czekoladowe, i 1 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan.
Skropić równomiernie 1 (14-uncja) można słodzić mleko skondensowane.
Piec w 350 przez 50 do 55 minut lub aż złoty kolor i środek jest ustawiony. Robi 32 ciasteczka. Przygotowanie: 20 min.,
Posypać 1/2 szklanki tosty, posiekane pekan równomiernie na dnie każdego z 2 nasmarowane i mąki 9-calowe patelnie springform. Przygotuj ciasto czekoladowe krówki Brownie zgodnie z zaleceniami. Dziel ciasto równomiernie między patelniami, rozprowadzając posiekane orzechy pekan.
Ubić 4 (8-uncja) Pakiety zmiękczonego twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka; dodać 1 3/4 szklanki cukru, ubijając aż do wymieszania.
Dodać 7 dużych jajek, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego. Podziel mieszankę twarogu równomiernie między każdą patelnię, rozłożenie na ciasto brownie.
Piec w 325 przez 1 godzinę i 15 minut lub do zestawu.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Rozprowadzić wierzch każdego schłodzonego sernika z 1 polewą czekoladową; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Usuń boki patelni przed podaniem.
W razie potrzeby udekorować świeżymi gałązkami mięty i pokrojonymi w plasterki truskawkami. Sprawia, że 2 (9-calowe) serniki. Przygotowanie: 30 min.;
Piec: 1 godz., 15 min.; Chill: 8 godz.
Uwaga: każdy sernik zwieńczyliśmy 1 pełnym przepisem polewy czekoladowej. Aby uzyskać cieńszą warstwę czekolady na wierzchu, podziel 1 przepis glazury między dwa ciasta.
Peppermint Brownie Tarts: przygotuj ciasto na czekoladowe ciasteczka Fudge zgodnie z zaleceniami. Podziel ciasto równomiernie między 2 smarowane i mąki 9-calowe patelnie tart z wyjmowanym DNA.
Piec w 350 przez 20 minut lub do środka jest ustawiony. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Ubij 1/2 szklanki zmiękczonego masła ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji; stopniowo dodawaj 1 opakowanie (16 uncji) cukru pudru na przemian z 1/3 szklanki mleka, ubijając z małą prędkością po każdym dodaniu. Wymieszać 1/4 łyżeczki olejku miętowego. Mieszaninę masła podzielić między każdą tartę, rozprowadzając równomiernie na schłodzonych brownies w patelniach; przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do jędrności. Podzielić 1 przepis polewa czekoladowa równomiernie między każdą tartę, rozprzestrzeniania na schłodzonej mieszaniny masła w patelniach.
Posypać 1/2 szklanki zmiażdżone mięty pieprzowej candy laski wokół zewnętrznej krawędzi każdej tarty. Produkuje 2 (9-calowe) tarty. Przygotowanie: 30 min.,
Piec: 20 min., Chill: 1 godz.