Świeża Mozzarella Antipasti
Świeże Mozzarellan Antipasti może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,61 zł / porcja. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, ocet balsamiczny, mozzarellę bocconcini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Świeże kanapki z mozzarellą dla 2, oraz Sałatka Ze Świeżej Mozzarelli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 6 szklanki wody, wino, marchew, seler, czosnek, cebula, liść laurowy i Garni bukiet w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 30 protokół. Odcedzić i odstawić na bok.
W przypadku warzyw: przyciąć i obrać karczochy do serca i usunąć zadławienie. Upuść karczochy serca w misce z wodą z wyciśnięciem świeżego soku z cytryny, aby zapobiec utlenianiu.
Gotować karczochy serca w wywarze warzywnym do miękkości, 6 do 8 protokół. Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Karczochy pokroić na kawałki wielkości kęsa i wrzucić do miski z odrobiną soli, pieprzu, kilka kropli oliwy z oliwek, pietruszka, płatki czerwonej papryki, trochę soku z cytryny, kilka szczypty cukru i odrobina czerwonego octu winnego.
Pokroić pomidory i marynować z odrobiną soli i pieprzu, kilka skropionych oliwą z oliwek i trochę czerwonego octu winnego.
Podgrzać ocet balsamiczny w małym rondlu i dusić na średnim ogniu, aż zredukowany do syropu. Schłodzić zredukowany ocet balsamiczny, aż będzie gotowy do podania.
Na każdym szaszłyku przełożyć pomidory, karczochy, liście bazylii i mozzarellę.
Skropić balsamiczną redukcję na każdym szaszłyku i doprawić solą i pieprzem.
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.