Świeża kukurydza i przegrzebki Johnnycakes z sosem z zielonej cebuli
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Jeśli 1,38 zł za porcję spada w budżecie, świeża kukurydza i przegrzebek Johnnycakes z sosem z zielonej cebuli może być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś sól, majonez, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Świeża Kukurydza Johnnycakes, Przegrzebek I Kukurydza Gyoza Z Sosem Sambal, oraz Smażona świeża kukurydza i cebula.
Instrukcje
Aby przygotować sos, umieść pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Aby przygotować ciasto, połącz mąkę kukurydzianą i następne 6 składników (przez 1/4 łyżeczki czerwonej papryki) w dużej misce; dodaj maślankę, 1 łyżkę szczypiorku i jajko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wchodzisz w kukurydzy i przegrzebki.
Podgrzej patelnię nonstick lub dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania. Łyżka ciasto przez heaping łyżki na gorącej patelni. Obróć johnnycakes, gdy krawędzie zaczną brązowieć(około 2 minut). Gotować dodatkowe 2 protokół lub do lekko rumiane.
Usuń johnnycakes z patelni; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania i pozostałego ciasta.
Podawać na ciepło z sosem.