Świeża Kukurydza Awendaw
Świeża kukurydza Awendaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 239 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Koszty It 32 grosze za porcję-- uważamy, że to niedrogie. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, zwykłą kaszę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa ze świeżej kukurydzy z pieczoną kukurydzą Guacamole, Kukurydziane Spaghetti ze świeżą grillowaną kukurydzą i wędzoną mozzarellą, oraz Patelnia Chleb Kukurydziany Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ziarna ze świeżych kłosów kukurydzy na równe 2 filiżanki i umieść w misce. Używając tępej strony ostrza noża, zeskrobuj mleko i pozostałą miąższ z kolb do miski.
Przynieś 1 łyżeczkę. sól i 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę i wracaj do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, ubijanie często, 15 minut lub aż zgęstnieje.
Usunąć kaszę z ognia i ubić na maśle.
Ubić około 1/4 gorącej mieszanki kaszy do jaj; ubić mieszaninę jaj do pozostałej gorącej mieszanki kaszy. Stopniowo ubijaj mleko.
Trzepaczka w mąki kukurydzianej i pozostały 1 łyżeczka. sól. Wymieszać z ziaren kukurydzy.
Mieszankę kaszy wlać do lekko nasmarowanej 2 1/2 qt. naczynie do pieczenia.
Piec w 375 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do złotego koloru i ustawić.