Świeża Gruszka Chrupiąca
Przepis można przygotować świeżą gruszkę w około 1 godzinę. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 172 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 9 i kosztuje 47 centów za porcję. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Mieszanka cukru, gruszek, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Świeża Gruszka Imbir Ostry, Gruszka Chrupiąca, oraz Gruszka Chrupiąca dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier i 1/2 łyżeczki cynamonu.
Pokroić w margarynę, aż utworzą się grube okruchy; odstawić.
Umieść gruszki w dużej misce.
Posyp cukrem, sokiem z cytryny, skórką z cytryny, imbirem i pozostałym cynamonem; wrzucić do pokrycia.
Przenieś do 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posyp mieszanką miękiszu.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do miękkości gruszek.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry,Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.